## TROOP 608 MONTHLY TROOP MEETING OUTLINE

MONTH:	YEAR: THEME:				
	1st MONDAY	2nd MONDAY	3rd MONDAY	4th MONDAY	5th MONDAY
ACTIVITY	DATE:	DATE:	DATE:	DATE:	DATE:
Preopening					
6:50pm					
5-10 minutes					
Opening					
7:00pm					
5 minutes					
Group Instruction					
7:05pm					
15-20 minutes					
Skills Instruction					
7:25pm					
15-20 minutes					
Breakout Groups					
(Patrol Meetings)					
7:45pm 5-15 min					
Game/Challenge					
8:00pm					
15-20 minutes					
Closing					
8:20pm					
5-15 minutes					
Cleanup					
8:30pm, 5 minutes					
After the Meeting					
5-10 minutes					