TROOP 608				
PATROL LEADERS' COUNCIL MEETING NOTES				

ACTIVITY	DESCRIPTION DESCRIPTION	RUN BY	TIME
Opening &		SPL	6:00pm
Call to Order			
5 minutes			
Roll Call &		Troop	6:05pm
Log Reading		Scribe	
5 minutes			
Patrol Reports/		Patrol	6:10pm
Quartermaster		Leaders &	
Report		Quarter-	
10 minutes		master	
Old Business		SPL	6:20pm
10 minutes			
Big Event		SPL	6:30pm
Planning			
15 minutes			
Troop Meeting Planning 15 minutes		SPL	6:45pm
New Business 10 minutes		SPL	6:55pm
Scoutmaster's		Scout-	7:00pm
Minute		master	oopiii
5 minutes		master	